Műanyag nyílászárók az ország egész területéről

domain elado

A mai fejlett műanyag nyílászáró rendszereket jellemzi az egyszerű ápolás, hosszú élettartam, és gyakorlatilag a korlátlan felhasználási lehetőség.  

muanyag-nyilaszarokA műanyag nyílászárók a gyártási és szerkezeti technológiának köszönhetően sokkal tartósabbak mint a hagyományos nyílászárók. A műanyag nyílászárókat alapvetően a kamrák száma alapján különböztetjük meg. A műanyag ablak lehet 3,4,5,6,7 vagy esetleg több kamrás is gyártótól függően. A műanyag nyílászáróknál a kamrák száma a hőszigetelést, és a stabilitást befolyásolja de a stabilításnál a vasalat is nagy szerepet játszik melyre a vásárlásnál külön oda kell figyelni. A mai modern műanyag nyílászárókat lehet fehér színben illetve egyedi a gyártó/forgalmazó által biztosított színskála alapján választani. Jellemzően a mai nyílászárókra szinte bármilyen színben mintázatban lehet kérni legyen az akár fa vagy más mintázat.

 

A műanyag ablakok korszerű gyártási tecnológiájának előnye, hogy akár extrém kivitelben /gyártási forma/ is legyárthatóak legyen az akár íves, alakos vagy egyedi méret. A műanyag ablakokhoz külön kérhető redőny, reluxa, szúnyogháló ezt azonban még az elején közölni kell a forgalmazóval. A műanyag nyílászárók szinte bármilyen üveggel szerelhetőek ezért kérjen tanácsot az adott szaküzletben, hogy Önnek mely lenne gazdaságossági szempontból a megfelelő. A műanyag nyílászárók hőszigetelését W/m2K értékkel határozhatjuk meg.

Oldalunkon megpróbálunk olyan tájékoztatást nyújtani amivel Ön ha alapszinten is de felkészűlten tud nyílászáró rendszert vásárolni otthonába ezáltal hosszú távon nem érhetik esetleges kellemetlen meglepetések.

Hogyan álljon neki a vásárlásnak? - A következőkben segítünk az alapokat elsajátítani Önnek mellyel pénzt takaríthat meg és felkészülten kezdheti meg a vásárlást.

Más oldalaktól eltérően mi a vásárlási stratégiánál, a műanyag nyílászáró piac telítettségét szemelőtt tartva új megközelítési módot javaslunk! Egy közepes családi ház vagy lakás nyílászáró cseréje többszázezer vagy akár milliós nagyságrend is lehet ezért kiemelten figyelni kell az akciókra! Be kell gyűjteni több hirdetési újságot is vagy több internetes weboldalt kell megnézni és megkeresni a nagy kedvezményeket kínáló cégeket. Ezzel a technikával 20%-30% vagy akár 40%-os kedvezményeket nyújtó cégeket is találhatunk. Mindig figyeljünk, hogy az akciós termék a jó ár mellett minőségi is legyen! Ne csak a saját városunkban kutakodjunk hanem a közeli nagyvárosokban is! Amikor a magas kedvezményeket nyújtó cégek elérhetőségei megvannak szűkítettük a kört és pénzt spóroltunk pedig még nem is vásároltunk!
Következő lépésben a kiválasztott cégek szolgáltatásait kell alaposan áttanulmányozni és kiharcolni minnél több olyan szolgáltatást ami vásárlás /megbeszélés-egyeztetés/ esetén ingyenes vagy olcsóbb lehet amivel a kiadások még csökkenhetnek.

  • helyszíni felmérés - ez a legtöbb cég esetében ingyenes
  • szakmai tanácsadás - ez a legtöbb cég esetében ingyenes
  • árajánlat készítés akár 3D-ben - ez a legtöbb cég esetében ingyenes
  • hőkamerás felvétel készítés, hőhidak keresése ahol elszökik a meleg - ez egy hasznos felmérés mert a képek alapján azonnal kiderül, hogy mennyire lesz hatékony a majdani nyílászáró vásárlás.
  • régi ablakok bontási felületének teljes körű helyreállítása tégla és panel épület esetében is - a beépítési munkálatok utáni helyreállítás az a pont aminél harcolni kell és kialkudni a számunkra legjobb ajánlatot. Ha ügyesek vagyunk ezen sok pénz takarítható meg! Törekedni kell arra, hogy megszülessen mindkét fél számára a megfelelő ár. Azt a hibát nem szabad elkövetni, hogy tegyék be az ablakot aztán majd a saját kőművesünk elintézi! Ez mindig problémákat szül, általában drágább lesz és kihatással lehet esetleges garanciális dolgokra. Törekedjünk arra, hogy a nyílászárók cseréje, a felméréstől kezdve a teljes körű helyreállításig, beleértve a kőműves munkát is az általunk kiválasztott ablakos cég csinálja így megelőzzük a kellemetlenségeket.
  • nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítők felszerelése (párkány, takaróléc, szellőző, szúnyogháló) és a nyílászárók utólagos beállítása - törekedjünk a legkedvezőbb ár elérésére
  • törmelék és bontott nyílászáró elszállítás - törekedjünk arra, hogy szállítsák el ingyenesen!

Összegzés:
Több magas kedvezményt ajánló nyílászáró kereskedéstől kell bekérni az ingyenes árajánlatot, és ezeket sok szempont /termék, szolgáltatás/ alapján összehasonlítani. Odafigyelni, hogy a feltüntetett ár tartalmazza-e az Áfa-t. Tisztázni kell a szerződésben minden tételt az első lépéstől az utolsóig, hogy később ne legyenek félreértések ezért már az elején komplett mindenre kiterjedő árajánlatot kell kérni: maga a nyílászáró, párkány, takaróléc (elsősorban panellakásban szükséges), kiegészítők felszerelése, bontás-beépítési díj, szállítási díj, és a törmelék elszállításának a díja stb.

A műanyag nyílászárók műszaki tartalma:

A nyílászáró kereskedésektől megkapott árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a műanyag nyílászárók műszaki tartalmát. Pl.: üvegezés - hány rétegű?, profilmélység, kamrák száma, K (hőátbocsátási) tényező, vasalatrendszer, üveg K (hőátbocsátási) tényezője. A K jelölésű tényező minél alacsonyabb, minél jobban közelít a nullához, annál magasabb hőszigetelésű az adott üveg és a szerkezet így könnyen lemérhető számunkra, hogy a kiválasztott nyílászáró mennyire lesz hatékony. Árajánlat kéréskor mindig kérjen tájékoztatást ezekről az adatokról. Ablak, ajtó illetve bármilyen termék vásárlásakor győződjön meg arról, hogy a nyílászárók rendelkezenek-e a megfelelő minősítésekkel. (EMI, MABISZ, ISO stb.)
Óvakodjon a silány minőségű, feltűnően olcsó nyílászáróktól! Mindig nézze át milyen garanciákat vállal az adott nyílászáró kereskedés a termékeire!

Weboldalunkon több műanyag nyílászáró profilt is bemutatunk melyek a bal szélső menüpontban találhatóak.
Műanyag nyílászáró Siófok, Műanyag nyílászárók Siófok 

Hirdetések